logo klein vitaal welzijn

Mijn Werkwijze:

Voor de aanmelding in mijn praktijk is geen verwijzing nodig. Ook worden er geen diagnoses gesteld. De hulp wordt afgestemd op jouw klacht(en) en op wat jij nodig hebt. 

Tarief

Hulp vragen is altijd spannend. Bovendien is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een psycholoog bij wie je hulp zoekt. Ik vind het belangrijk dat we kennis met elkaar maken voordat je een beslissing neemt of je door mij geholpen wilt worden. De eerste kennismaking is daarom kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens de kennismaking bespreken we waar je tegenaanloopt en hoe ik je daarmee kan helpen. Als ik het idee heb dat ik je niet kan helpen kan ik meedenken over een passend behandelaanbod.

De kosten voor de daaropvolgende gesprekken zijn €85 per sessie van 60 minuten. Na de kennismaking zal ik een inschatting maken van hoeveel sessies ik denk dat er nodig zijn.

Bij veel zorgverzekeraars is vergoeding (deels) mogelijk uit de aanvullende verzekering. Je betaalt geen eigen risico.
Dat betekent dat je in sommige gevallen goedkoper uit bent dan met vergoede zorg, zie hiervoor het rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld: Als je €40 vergoed krijgt, betaal je €45 per sessie zelf. Een traject van 8 sessies kost je dan € 360. Bij een GZ-instelling die volledig vergoed wordt, betaal je het wettelijk eigen risico van €385. Bovendien hebben GZ-instellingen vaak lange wachtlijsten.

Meer informatie over verzekeringen vind je op de website van CAT (controleer je verzekeringspolis voor actuele informatie).  

Bereikbaarheid:

Het adres van de praktijk is:
Elzenhagensingel 483D
1022 LA Amsterdam
 
Op 2 minuten loopafstand van de noord-zuidlijn, Metrohalte Noord.
 
We zitten op de eerste verdieping, boven Yuan Qi Acupunctuur (bereikbaar via een brede trap met leuningen, geen lift aanwezig). 

Parkeren:

Kan op de G.J. Scheurleerweg, op 4 minuten loopafstand. Of op een van de andere parkeerterreinen rondom het Buikslotermeerplein.

nl_NL