logo klein vitaal welzijn

Niet lekker in je vel

Ken je het gevoel van niet lekker in je vel zitten, zonder duidelijke reden? Je bent gezond en hebt alles wat je kunt wensen. Toch lijk je iets te missen en je hebt eigenlijk nergens zin in. Het voelt onterecht want je hebt niets te klagen en er zijn genoeg andere mensen die het veel zwaarder hebben dan jij. Helaas gaat het gevoel niet weg en blijft je iets dwars zitten. Dit kan je levenslust flink belemmeren.

KEUZES

Soms weten we niet precies wat we eigenlijk zelf willen en waar we gelukkig van worden. Veel keuzes heb je in het verleden gemaakt uit een bepaalde gewoonte of een overtuiging. We doen ook vaak dingen uit gewoonte of omdat we denken dat anderen het van ons verwachten. Vaak ligt hier de oorzaak van dat we niet zo lekker in ons vel zitten. Door dingen op de automatische piloot te doen raak je soms het contact met je eigen gevoel kwijt. Je kunt dan iets missen in je leven, terwijl je misschien niet eens zo goed weet wat. 

HOE IK KAN HELPEN

Gewoon niet zo lekker in je vel zitten is misschien niet zo erg, maar het moet niet te lang duren. Waarom zou je er niet iets aan doen? Je zult je een stuk beter voelen als je helemaal in je kracht staat. Ik kan je helpen om weer in contact te komen met je gevoel en met onder ogen zien wat je dwarszit. Je krijgt weer oog voor wat belangrijk voor je is, zodat je je leven weer een kant op kan sturen waar je gelukkig van wordt. Iets kleins als het oppakken van een hobby kan al een wereld van verschil betekenen. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. 

nl_NL